Home » Haar verven kapper Rucphen

Rucphen 0165 341 261 | Bergen op Zoom 0164 265 671

Afspraak maken

Salon Rucphen

Afspraak maken

Salon Bergen op Zoom

N

Onbeperkt knippen/kleuren

N

Actief betrokken bij Het Spectrum

N

Kleurspecialist

Je haar laten verven door een gespecialiseerde kapper in Rucphen

Wil je jouw haar verven en ben je op zoek naar een ervaren kapper uit Rucphen? Jouw haar laat je natuurlijk verven door een kapper die hierin gespecialiseerd is. Kom daarom langs bij JULES Kapsalons. Bij ons vind je enkel haarkleurspecialisten met ruime ervaring met het kleuren van diverse haarsoorten. Van krullen tot stijl: een kapper en kleurspecialist adviseert je graag over de beste kleur voor het verven van je haar. Kom ook langs en laat je haar op professionele wijze kleuren door dé haarkleurspecialist.

Je haar laten verven door een professionele kapper en kleurspecialist uit Rucphen

Bij onze kapsalon staan de wensen én beleving van de klant altijd voorop. Zie je al helemaal voor je hoe jouw nieuwe coupe eruit komt te zien? Of zou je nog graag persoonlijk advies ontvangen? Onze haarkleurspecialisten staan voor je klaar. Een bezoek aan onze kappers is namelijk een bezoek aan onze kleurspecialisten. Onze kappers vertellen je precies welke kleur(en) goed bij je passen. Hiervoor houden wij rekening met de tint van je huid, je oogkleur en natuurlijk je wensen en eisen. Op deze manier vind je, samen met jouw ervaren kapper in Rucphen of Bergen op Zoom, de beste kleur om je haar in te laten verven door dé haarkleurspecialist.

Kom langs bij de beste kapper bij jou in de buurt om je haar te laten verven

Wil je je haar laten verven door de beste kapper en kleurspecialist bij een gerenommeerde kapsalon in Rucphen of Bergen op Zoom? Maak dan snel een afspraak! Wij heten je van harte welkom bij één van onze kapsalons. Onze kappers en kleurspecialisten zorgen ervoor dat je geheel tevreden de salon weer verlaat. Of je nu bij ons langskomt voor highlights, balayage, een gehele kleuring of een permanentje: onze haarkleurspecialisten werken met de grootste nauwkeurigheid en producten van de beste kwaliteit. Wil je je haar laten verven door een ervaren kapper in Rucphen of Bergen op Zoom en kleurspecialist met producten van de beste kwaliteit? Kies een salon bij jou in de buurt, neem contact met ons op en plan een afspraak in.

Laat je adviseren door een haarkleurspecialist

Wanneer je langskomt bij één van onze kapsalons, horen wij graag wat je in gedachten hebt. Wil je advies van een kapper uit een kapsalon in Rucphen of Bergen op Zoom over de beste kleur om je haar in te laten verven door dé haarkleurspecialist? Wij kijken natuurlijk graag met je mee. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Je bereikt ons via 0165 341 261 (Rucphen) of 0164 265 671 (Bergen op Zoom). Onze kappers en kleurspecialisten staan voor je klaar! Zo laat je je haar verven door de beste kapper in Rucphen en Bergen op Zoom.

Rucphen

 • ma
  Gesloten
 • di
  08:30 - 18:00
 • wo
  08:30 - 18:00
 • do
  08:30 - 18:00
 • vr
  08:30 - 18:00
 • za
  07:30 - 15:30

Bergen op Zoom

 • ma
  08:30 - 17:30
 • di
  08:30 - 17:30
 • wo
  08:30 - 17:30
 • do
  08:30 - 20:30
 • vr
  08:30 - 17:30
 • za
  08:30 - 16:00
Jules Kapsalons