Home » Bruidsarrangement kapper Rucphen

Rucphen 0165 341 261 | Bergen op Zoom 0164 265 671

Afspraak maken

Salon Rucphen

Afspraak maken

Salon Bergen op Zoom

N

Hoogwaardige producten

N

Actief betrokken bij Het Spectrum

N

Kleurspecialist

Een bruidskapsel bij de kapper in of nabij Rucphen

Op de grote dag wil je dat je haar perfect zit en daarom bieden wij je als kapper bij JULES Kapsalons een bruidskapsel aan in onze kapsalon in Rucphen, bij Bergen op Zoom en Roosendaal. We maken dan een bruidsarrangement bij je, nadat de kapper een proefkapsel heeft gemaakt. Daarnaast kunnen wij ook bruidsmake-up aanbrengen. Dan is je bruidskapsel meteen helemaal af, en ben je klaar voor de grote dag als je onze salon uitloopt.

Laat een prachtig bruidskapsel knippen door een ervaren specialist  

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk prachtig uitzien, met een uniek bruidskapsel gemaakt in onze salon. Je hebt je trouwjurk en accessoires zorgvuldig uitgekozen en alles past perfect bij elkaar. Ook je bruidskapsel moet natuurlijk aansluiten bij je outfit, maar welk kapsel past nou perfect bij jou? Daar helpen we je graag bij in onze kapsalons in Bergen op Zoom en in Rucphen. Als je gebruikmaakt van ons bruidsarrangement, meten we je een prachtig kapsel aan. We doen een uitgebreide haaranalyse bij je, zodat je precies weet wat voor type haar je hebt en welke kapsels je mooi staan. We luisteren goed naar jouw wensen en geven je persoonlijk advies. Zo vinden we samen het perfecte bruidskapsel. Maak dus gebruik van ons bruidsarrangement bij dé kapper in jouw omgeving.

Wij hebben alle kennis en producten in huis voor een perfect bruidsarrangement

Wanneer je gebruikmaakt van ons bruidsarrangement, krijg je gegarandeerd een professionele behandeling van een ervaren kapper werkzaam in onze kapsalon in Rucphen. Wij volgen regelmatig trainingen van de Schwarzkopf Academy en Het Spectrum. De laatstgenoemde is een gerenommeerde club van kappers die haar verven in Nederland. Wij weten dus alles van knippen en kleuren en gebruiken haarverzorgingsproducten van de beste merken zoals Kevin Murphy, Schwarzkopf Professional en Revlon. Zo geven we je in onze salon een prachtig bruidskapsel dat de hele dag perfect in model blijft. Ervaar het zelf in onze schoonheidssalon in Rucphen of Bergen op Zoom. Tijdens je bezoek profiteer jij van de vaardigheid van een make-up- en haarspecialist die jouw kapsel en make-up verzorgt! Zo krijg je bij de kapper een compleet bruidsarrangement, dankzij ons ervaren team.

Maak gebruik van ons arrangement en zie er stralend uit op jouw trouwdag!

Heb je interesse in een bruidsarrangement of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Voor onze vestiging in Rucphen bel je naar 0165 341 261 en om een afspraak te maken voor een bezoek aan de schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom naar 0164 265 671. We hopen snel een prachtig bruidskapsel bij je te mogen maken in een van onze salons.

Rucphen

 • ma
  Gesloten
 • di
  08:30 - 18:00
 • wo
  08:30 - 18:00
 • do
  08:30 - 18:00
 • vr
  08:30 - 18:00
 • za
  07:30 - 15:30

Bergen op Zoom

 • ma
  08:30 - 17:30
 • di
  08:30 - 17:30
 • wo
  08:30 - 17:30
 • do
  08:30 - 20:30
 • vr
  08:30 - 17:30
 • za
  08:30 - 16:00
Jules Kapsalons