Home » Bruidsarrangement kapper Rucphen

Rucphen 0165 341 261 | Bergen op Zoom 0164 265 671

Afspraak maken

Salon Rucphen

Afspraak maken

Salon Bergen op Zoom

N

Onbeperkt knippen/kleuren

N

Actief betrokken bij Het Spectrum

N

Kleurspecialist

Een bruidsarrangement bij de kapper in of nabij Rucphen

Op de grote dag wil je dat je haar perfect zit en daarom bieden wij je als kapper bij JULES Kapsalons een bruidsarrangement aan in onze kapsalon in Rucphen. We maken dan een bruidskapsel bij je, nadat we een proefkapsel hebben gemaakt in onze kapsalon in Rucphen of Bergen op Zoom. Daarnaast kunnen wij ook bruidsmake-up aanbrengen. Dan is je bruidskapsel meteen helemaal af, en ben je klaar voor de grote dag als je onze kapsalon in Bergen op Zoom of Rucphen uitloopt.

Een uitgebreid bruidsarrangement door een ervaren kapper uit Rucphen

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk prachtig uitzien, met een prachtig bruidskapsel gemaakt in onze kapsalon in Bergen op Zoom of Rucphen. Je hebt je trouwjurk en accessoires zorgvuldig uitgekozen en alles past perfect bij elkaar. Ook je bruidskapsel moet natuurlijk aansluiten bij je outfit, maar wat voor kapsel doet dat, daar helpen we je graag bij in onze kapsalon in Bergen op Zoom of Rucphen. Wanneer je gebruikmaakt van ons bruidsarrangement, meten we je een prachtig kapsel aan. We doen een uitgebreide haaranalyse bij je, zodat je precies weet wat voor type haar je hebt en welke kapsels je mooi staan. We luisteren goed naar jouw wensen en geven je persoonlijk advies. Zo vinden we samen het perfecte bruidskapsel. Maak dus gebruik van ons bruidsarrangement bij dé kapper in Rucphen en Bergen op Zoom.

Alle kennis en producten in huis voor perfect knippen en kleuren

Wanneer je gebruikmaakt van ons bruidsarrangement, krijg je gegarandeerd een professionele behandeling van een ervaren kapper werkzaam in onze kapsalon in Rucphen. Wij volgen regelmatig trainingen van de Schwarzkopf Academy en Het Spectrum. De laatstgenoemde is een gerenommeerde club van haarkleuringsspecialisten in Nederland. Wij weten dus alles van knippen en kleuren en gebruiken haarverzorgingsproducten van de beste merken zoals Kevin Murphy, Schwarzkopf Professional en Revlon. Zo geven we je in onze kapsalon in Rucphen of Bergen op Zoom een prachtig bruidskapsel dat de hele dag perfect in model blijft. Ontdek ook onze schoonheidssalon en laat een ervaren schoonheidsspecialiste je make-up verzorgen! Zo krijg je bij de kapper in Rucphen en Bergen op Zoom een compleet bruidsarrangement, dankzij een ervaren team.

Maak gebruik van ons arrangement en zie er stralend uit op jouw trouwdag!

Heb je interesse in een bruidsarrangement door een kapper uit Rucphen of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Voor onze vestiging in Rucphen bel je naar 0165 341 261 en voor onze vestiging in Bergen op Zoom naar 0164 265 671. We hopen snel een prachtig bruidskapsel bij je te mogen maken in onze kapsalons in Bergen op Zoom en Rucphen.

Rucphen

 • ma
  Gesloten
 • di
  08:30 - 18:00
 • wo
  08:30 - 18:00
 • do
  08:30 - 18:00
 • vr
  08:30 - 18:00
 • za
  07:30 - 15:30

Bergen op Zoom

 • ma
  08:30 - 17:30
 • di
  08:30 - 17:30
 • wo
  08:30 - 17:30
 • do
  08:30 - 20:30
 • vr
  08:30 - 17:30
 • za
  08:30 - 16:00
Jules Kapsalons